Menü
Your Cart

Tenyésztői haltáp (1.0 mm) 1000ml

Tenyésztői haltáp (1.0 mm) 1000ml
Új

A Tenyésztői díszhaltáp (1.0 mm) 1000ml utántöltő csomagja kifejezetten kifejlesztett táp, amely a díszhalak megfelelő növekedésének és egészségének biztosítására szolgál. Ezt a terméket vékonyított pépből készítik, amely könnyen emészthető és felszívódó tápanyagokkal látja el a halakat.

A Tenyésztői díszhaltápot többféle értékes összetevő alkotja. Az alapanyagok közé tartoznak a magas minőségű halfehérjék, a növényi kivonatok és a tengeri eredetű összetevők. Ezek a tápanyagok bőségesen rendelkeznek aminosavakkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek elengedhetetlenek a díszhalak egészséges növekedéséhez és immunrendszerének támogatásához.

A Tenyésztői díszhaltáp (1.0 mm) 1000ml utántöltő csomagja úgy lett kialakítva, hogy a tápanyagokat az optimális módon juttassa el a halakhoz. A 1,0 mm-es granulátumok kis méretének és lebegő képességének köszönhetően a halak könnyen megtalálják és felvehetik a táplálékot. A granulátumok textúrája lehetővé teszi a tökéletes emésztést, így minimalizálva az étel maradékát és a víz szennyeződését.

A termék speciálisan kifejlesztett formulája gazdag, de mégis könnyen emészthető tápanyagokat biztosít, amelyek megfelelnek a díszhalak növekedési igényeinek. A halak megfelelő táplálása lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kifejlesszék az élénk színeiket és kifejezzék természetes viselkedésüket.

A Tenyésztői díszhaltáp (1.0 mm) 1000ml utántöltő csomagjának használata egyszerű és kényelmes. A csomagban található mennyiség elegendő ahhoz, hogy hosszú időn keresztül táplálja a díszhalakat. A termék könnyen adagolható, és nincs szükség további táplálékkiegészítőkre, mivel a granulátumok teljes mértékben kielégítik a díszhalak táplálkozási igényeit.

Összességében a Tenyésztői díszhaltáp (1.0 mm) 1000ml utántöltő csomagja kiváló választás a díszhalak táplálására. A termék magas minőségű összetevőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a halak egészséges növekedését és megfelelő immunrendszerét. A könnyen emészthető granulátumok optimális tápanyagokat biztosítanak, miközben minimalizálják az étel maradékát és a víz szennyeződését. Praktikus utántöltõ csomagjával hosszú távon gondoskodhatunk a díszhalak táplálkozásáról, anélkül, hogy további táplálékkiegészítőkre lenne szükségünk.

Írjon véleményt!

Tenyésztői haltáp (1.0 mm) 1000ml
  • Model: 170
4 572 Ft
Nettó ár: 3 600 Ft
Címkék: Csigafarm
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.