Menü
Your Cart

Spirulina algás lemezes haltáp (1000 ml-es utántöltő csomagban)

Spirulina algás lemezes haltáp (1000 ml-es utántöltő csomagban)
Új

A Spirulina algás lemezes haltáp egy kiváló minőségű, magas tápértékű élelem, amely kifejezetten akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Ez a termék különösen népszerű a halak között, mivel nagy mennyiségű spirulinát tartalmaz, amely az egyik leghatékonyabb természetes tápanyag forrás a halak számára.

A halak számára megfelelő táplálás nagyon fontos ahhoz, hogy egészségesek és aktívak maradjanak az akváriumban. Azonban nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálékot, amely minden tápanyagot tartalmaz, amire a halaknak szükségük van. Ezért az állattartók nagyon keresik azt a terméket, amely teljes körűen kielégíti a halak szükségleteit.

A Spirulina algás lemezes haltáp pont ezt a célt szolgálja. Az algákban található tápanyagok gazdag forrást jelentenek a halaknak, és hozzájárulnak az egészséges növekedésükhöz és fejlődésükhöz. A spirulina algák extrémül magas fehérjetartalmuk révén tökéletesen kiegészítik az állatok étrendjét.

A termék leírása szerint a Spirulina algás lemezes haltáp kényelmes utántöltő csomagban érkezik, ami nagyon praktikus a felhasználók számára. A 1000 ml-es kiszerelés elegendő mennyiséget biztosít ahhoz, hogy hosszabb ideig elegendő táplálékot biztosítsunk az akváriumi halaknak. A lemezes forma könnyen adagolható és felhasználható, és segít elkerülni a túlzott táplálék adagolását, ami az akvárium vízének minőségét ronthatja.

A termék nyugodt szívvel ajánlható minden akváriumi hal számára, beleértve a trópusi és hidegvízi fajokat is. A spirulina algák gazdag B12-vitaminforrások, amelyek elengedhetetlenek a halak egészségének fenntartásához. Ezenkívül a haltáp jelentős mennyiségű antioxidánst is tartalmaz, amely hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez és a betegségek megelőzéséhez.

A Spirulina algás lemezes haltápot a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően állítják elő, és a termék folyamatos tesztelésen és ellenőrzésen megy át, hogy biztosítsák a legjobb minőséget és hatékonyságot.

Írjon véleményt!

Spirulina algás lemezes haltáp (1000 ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 116
3 556 Ft
Nettó ár: 2 800 Ft
Címkék: Csigafarm
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.