Menü
Your Cart

Tenyésztői haltáp (0.7 MM) 1000ml

Tenyésztői haltáp (0.7 MM) 1000ml
Új

A Tenyésztői díszhaltáp (0.7 MM) 1000ml utántöltő csomag egy kimagasló minőségű, tápláló és kiegyensúlyozott étrendet nyújt a díszhalaknak. Ez a termék különleges táplálkozási igényeket figyelembe véve lett kialakítva, kifejezetten azoknak, akik díszhalakat tenyésztenek és nevelnek otthoni akváriumokban vagy más hasonló környezetben.

A Tenyésztői díszhaltáp (0.7 MM) 1000ml utántöltő csomag minden aspektusában a minőségre és az egészségre fókuszál. A lenyűgöző formulája magában foglalja a különféle táplálékokat, amelyek biztosítják a halak számára a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezek a tápanyagok nélkülözhetetlenek az egészséges növekedéshez és a színpompás megjelenéshez.

A halak számára elengedhetetlen fehérjéket is tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani az izmok erőségét és az egészséges testfelépítést. Ez az étrend nem tartalmaz semmilyen fillért vagy más káros anyagot, amelyek veszélyeztethetik a halak egészségét vagy akár életét is.

A Tenyésztői díszhaltáp (0.7 MM) 1000ml utántöltő csomagban található táplálék tökéletesen megfelel a díszhalak napi táplálkozási szükségleteinek. A kis granulátumok könnyen eszik, és könnyen emészthetőek, biztosítva a teljes táplálkozást és tápanyagfelvételt. A granulátumok a vízben gyorsan feloldódnak, így nincs veszélye annak, hogy a táplálék szennyeződést okozna vagy elszínezné az akváriumot.

Az utántöltő csomag egy ideális választás a halak tenyésztőinek és nevelőinek. A kiszerelése elegendő mennyiséget tartalmaz ahhoz, hogy hosszabb időn át táplálja a díszhalakat, ezáltal minimalizálva a gyakori utántöltés szükségességét. Emellett a praktikus kialakítás és a könnyű kezelhetőség helyet takarít meg a konyhaszekrényben vagy a tárolópolcokon.

A Tenyésztői díszhaltáp (0.7 MM) 1000ml utántöltő csomag egy rendkívül megbízható és hatékony megoldás ahhoz, hogy a díszhalak kiegyensúlyozott étrendet kapjanak. A terméket alaposan teszteltük és jóváhagytuk, így garantált, hogy minden szükséges tápanyagot tartalmaz az egészséges és boldog halak számára.

Bár a Tenyésztői díszhaltáp (0.7 MM) 1000ml utántöltő csomag elsősorban tenyésztőknek és nevelőknek készült, ideális választás lehet bármely díszhal tulajdonosnak is, akik az otthonukban tartanak díszhalakat. Így biztosíthatják, hogy kedvenceik mindig megkapják a számukra ideális és egészséges táplálékot.

Írjon véleményt!

Tenyésztői haltáp (0.7 MM) 1000ml
  • Model: 169
4 572 Ft
Nettó ár: 3 600 Ft
Címkék: Csigafarm
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.