Menü
Your Cart

Tenyésztői haltáp (0.5 mm) 1000ml

Tenyésztői haltáp (0.5 mm) 1000ml
Új

A tenyésztői díszhaltáp (0.5 mm) 1000ml utántöltő csomag egy kiváló minőségű és hatékony táplálékforrás a díszhalak számára. Az utántöltő csomag kényelmesen használható, és biztosítja a halak egészséges étrendjét és növekedését. Ez a speciális táp a halak specifikus táplálkozási igényeire van szabva, és minden szükséges tápanyagot tartalmaz a megfelelő fejlődés és színváltozás eléréséhez.

Az utántöltő csomag 1000 ml-es kiszerelésben kapható, ami elegendő mennyiség a hosszabb ideig tartó használathoz. A könnyen újratölthető csomagolás praktikus, és fokozza a termék tartósságát. A por alakú táplálékra speciális figyelmet fordítottak, hogy biztosítsák a hosszú távú élelmiszerbiztonságot és frissességet.

A tenyésztői díszhaltáp 0.5 mm-es részecskemérete éppen elegendő ahhoz, hogy a halak könnyen fogyaszthassák és megemésszék. Ez a méret ideális a díszhalak fejlődéséhez, mivel megfelelően kiegyensúlyozott tápanyagtartalommal rendelkezik. A tápban lévő esszenciális fehérjék és aminosavak segítik a halak izomtömegének növekedését, így egészséges és vibrálóak maradnak.

A tenyésztői díszhaltáp speciális összetételében emellett megtalálhatóak a vitaminok és ásványi anyagok. Ezek az összetevők támogatják az egészséges bőr és pikkelyek növekedését, valamint elősegítik a színváltozásokat. A gazdag antioxidánsok és immunstimulánsok hozzájárulnak az immunrendszer egészségéhez és a betegségek elleni védekezéshez.

A tenyésztői díszhaltáp használata rendkívül egyszerű. Helyezze a kívánt mennyiséget a halak tartózkodási helyén, és figyelje, amint azok gyorsan fogyasztják a táplálékot. Az étkezést követően a vízben nem keletkezik zavaró szennyeződés, így a halak élő környezetükben élvezhetik az ételüket.

Ez a tenyésztői díszhaltáp kifejezetten a díszhalak tenyésztői számára lett kifejlesztve, akik a halak egészségét és növekedését tartják szem előtt. A táplálék speciálisan összeállított formuláját szakértők fejlesztették ki a halak kiváló kondíciójának és színpompás megjelenésének elősegítése érdekében.

Válassza a tenyésztői díszhaltáp (0.5 mm) 1000 ml-es utántöltő csomagot a díszhalak egészségének és növekedésének támogatására. Ez a táplálékforrás biztosítja, hogy a halak mindig megfelelően tápláltak legyenek, és megragadó megjelenésük mindenkit lenyűgözze.

 


Írjon véleményt!

Tenyésztői haltáp (0.5 mm) 1000ml
  • Model: 168
4 572 Ft
Nettó ár: 3 600 Ft
Címkék: Csigafarm
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.