Menü
Your Cart

Sera San (Színfokozó haltáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)

Sera San (Színfokozó haltáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)
Új

Itt azonnal ellenőrizheted, hogy a legjobb áron kapod:

https://www.argep.hu/product_448864.html

A Sera San egy kiváló minőségű színfokozó haltáp, amely jelentős mértékben hozzájárul a halak életerejének és szépségének megőrzéséhez. Ez a táplálék egy speciális formulával rendelkezik, amely optimális tápanyagokat és dúsító anyagokat biztosít a halak számára, hogy intenzívebbé tegye és megőrizze a színüket.

A Sera San haltáp speciálisan kifejlesztett összetétele magában foglalja a halak számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, mint például a fehérjék, a vitaminok és a nyomelemek. A különleges összetevőknek köszönhetően a tápanyagok könnyűszerrel jutnak be a halak emésztőrendszerébe, így hatékonyan támogatva az egészségüket és színüket.

A Sera San haltáp mindkét fázisban elengedhetetlenül fontos a színes halak számára. Az első szakasz az intenzív színfokozás. Ez a fázis a halak természetes színének erőteljesebbé tételét célozza, fokozva a pigmentek kialakulását a halak bőrében és pikkelyeiben. A tápban található karotinoidok, amelyek természetes pigmentek, elősegítik a vörös, sárga és narancs szín áthatóbbá válását, emelve ezzel a halak szépségét és ragyogását.

A második fázis az intenzív szín megőrzése. Ez a táplálék ebben a fázisban gondoskodik arról, hogy a már kifejlődött színek továbbra is intenzívek maradjanak hosszú időn keresztül. Ezért a Sera San haltáp továbbra is táplálja és támogatja a pigmenteket, amelyek a halak bőrében és pikkelyeiben találhatók.

A Sera San haltáp kiemelkedően egészséges alternatíva a halak számára, mivel kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat tartalmaz. Az alapanyagok gondosan megőrzik az étel frissességét és magas tápértékét. A táplálék könnyen emészthető, így minimalizálva a víz szennyeződését és a halak általános jólétét biztosítva.

A Sera San haltáp csomag 1000 ml értékesítési egységet tartalmaz, amely utántöltő csomagként kerül forgalomba. Így nem csak egyszerű és kényelmes, de gazdaságos is, mivel lehetővé teszi, hogy hosszú távon is ellássa halait a szükséges tápanyagokkal.

Összességében elmondható, hogy a Sera San színfokozó haltáp igazi kincs minden akvarista számára, aki ragaszkodik halai intenzív és életteli színeinek megőrzéséhez. Kiváló minőségű összetevőkkel, hatékony pigmentképző hatással és egyszerű használattal, ez a haltáp segít megőrizni halai szépségét és egészségét hosszú távon is.Írjon véleményt!

Sera San (Színfokozó haltáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 025
  • SKU: 025
6 140 Ft
Nettó ár: 4 835 Ft
Címkék: Sera
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.