Menü
Your Cart

Sera Discus Granules (1000 ml-es utántöltő csomagban)

Sera Discus Granules (1000 ml-es utántöltő csomagban)
Új

Itt azonnal ellenőrizheted, hogy a legjobb áron kapod:

https://www.argep.hu/product_448987.html

A Sera Discus Granules egy kitűnő minőségű, speciálisan kifejlesztett tápanyagban gazdag granulátum, mely kifejezetten a diskoszhalak igényeinek kielégítésére lett tervezve. A termék egy 1000 ml-es utántöltő csomagban érhető el, ami elég mennyiség ahhoz, hogy hosszú ideig ellássa a halakat.

A granulátum összetétele figyelembe veszi a diskoszhalak táplálkozási szükségleteit, így olyan fontos összetevőket tartalmaz, mint például a magas mennyiségű fehérje és a kiváló minőségű vitaminok. A halak számára elengedhetetlen tápanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik az egészséges növekedést és a kiegyensúlyozott fejlődést.

A granulátumot könnyű adagolni és könnyen emészthető, így a halak azonnal felveszik a fontos tápanyagokat és energiát nyernek belőle. A granulátumnak kellemes illata van, amely vonzza a halakat és serkenti az étvágyukat.

A Sera Discus Granules nem csak a diskoszhalak számára ideális, hanem más, hasonló táplálkozási igényű halakkal is etethető. A granulátum mérete könnyen elfogyasztható, így kiválóan alkalmas akváriumokban történő etetésre.

A Sera Discus Granules egy megbízható és minőségi termék, amely a diskoszhalak egészségét és jólétét szolgálja. A halak rendszeres etetése ezzel a granulátummal hozzájárulhat a színek élénkségéhez, az erős immunrendszerhez és az egészséges növekedéshez. Próbálja ki a Sera Discus Granules-t, és tapasztalja meg a diskoszhalak egészségének javulását!

Írjon véleményt!

Sera Discus Granules (1000 ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 023
  • SKU: 023
7 620 Ft
Nettó ár: 6 000 Ft
Címkék: Sera
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.