Menü
Your Cart

Sera Cichlid Stick " Nature" (1000 ml-es utántöltő csomagban)

Sera Cichlid Stick " Nature" (1000 ml-es utántöltő csomagban)
Új

Itt azonnal ellenőrizheted, hogy a legjobb áron kapod:

https://www.argep.hu/Preissuche/Sera-cichlids-sticks.html

A Sera Cichlid Stick "Nature" egy kiváló minőségű halaknak szánt táplálék, amely speciálisan a cichlidák természetes étrendjére van optimalizálva. Ez a táplálék egy tömény szuperprémium kategóriájú, készre vagy somérra vágott halételek stabilitását és felhasználhatóságát biztosítja a legmagasabb szinten.

Ez a Sera Cichlid Stick "Nature" utántöltő csomag egy nagy méretű, 1000 ml-es kiszerelésben kapható, amely több hónapos táplálkozási igényeket hivatott kielégíteni. A csomag praktikussága abban rejlik, hogy könnyen utántölthető a halak számára kikészített élelem mellett tartott tartályokba vagy adagolókba, így az élelem mindig friss és ízletes marad.

Ez a táplálék kizárólag a legjobb minőségű, természetes alapanyagok felhasználásával készül, így minden tápanyagot és vitaminokat tartalmaz, amelyek szükségesek az egészséges halak növekedéséhez és vitalitásához. A természetes összetevők összhangban vannak a cichlidák természetes táplálkozási igényeivel, így optimális fejlődést és színpompás megjelenést eredményeznek.

A Sera Cichlid Stick "Nature" kiválóan alkalmas mindenféle cichlidák számára, legyenek azok tavi, sivatagi vagy dél-amerikai halfajok. Az élelem emellett elősegíti az egészséges emésztést és fenntartja a víz minőségét, mivel nem tartalmaz mesterséges színezékeket, tartósítószereket vagy adalékanyagokat.

Összességében a Sera Cichlid Stick "Nature" egy magas minőségű, természetes összetevőket tartalmazó halélelem, amely optimális tápértéket és vitaminokat biztosít a cichlidáknak. A 1000 ml-es utántöltő csomag praktikusan és gazdaságosan biztosítja a táplálkozási szükségletek kielégítését, így ideális választás minden cichlidatartó számára.

Írjon véleményt!

Sera Cichlid Stick " Nature" (1000 ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 021
  • SKU: 021
5 268 Ft
Nettó ár: 4 148 Ft
Címkék: Sera
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.