Menü
Your Cart

Ocean Nutrition Breeder Line ECF 0,5mm - 0,8mm (Tenyésztői haltáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)

Ocean Nutrition Breeder Line ECF 0,5mm - 0,8mm (Tenyésztői haltáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)
Új

Tenyésztői haltáp

Kifejezetten minden húsevő és mindenevő hal számára.


A Ocean Nutrition Breeder Line ECF egy kifejezetten tenyésztéshez kifejlesztett haltáp, amely minden szükséges tápanyaggal ellátja a halakat, biztosítva számukra a megfelelő fejlődést és reprodukciós képességet. Ez a haltáp különleges összetevőkkel rendelkezik, amelyek javítják az ivarérettséget és stimulálják a szaporodást, így ideális választás a haltenyésztők számára.

Az Ocean Nutrition Breeder Line ECF 0,5mm - 0,8mm részecskemérete lehetővé teszi, hogy könnyen kezelhető legyen mind a haltenyésztés során, mind pedig a halak étkeztetésekor. A megfelelő méretű apró táplálék tökéletesen illeszkedik a halak szájához, és segít fenntartani az optimális testkondíciót. A kis részecskeméret kiváló lehetőséget nyújt a halak növekedésének követésére, mivel könnyen megfigyelhető, hogy mennyire fogyasztják el a táplálékot.

A Breeder Line ECF egyedülálló formulával rendelkezik, amely a halak metabolismusát támogatja, és elősegíti az egészséges fejlődést. Az ECF (Enhanced Cellular Formulation) nevű technológia lehetővé teszi, hogy a halak hatékonyabban hasznosítsák a tápanyagokat, így kevesebbet kell etetni őket, miközben teljes mértékben ellátja az összes szükséges tápanyaggal őket. Ez azt eredményezi, hogy a halak jobban növekszenek, szebb színeket mutatnak és egészségesebbek lesznek.

A haltenyésztés során rendkívül fontos a stabil vízminőség fenntartása. Az Ocean Nutrition Breeder Line ECF kifejlesztésénél különös figyelmet fordítottak arra, hogy minimalizálják a táplálékkal összefüggő vízszennyezést, így segítenek megőrizni a vizek minőségét. Ezenkívül ez a tenyésztői haltáp teljesen oldódó, így azonnal elérhetővé válnak a tápanyagok a halak számára, és nem terhelik a környezetet.

A Ocean Nutrition Breeder Line ECF 0,5mm - 0,8mm csomagolása kifejezetten a haltenyésztők igényeire lett tervezve. A 1000 ml-es utántöltő csomag lehetőséget nyújt arra, hogy a haltenyésztők folyamatosan elláthassák halainak táplálékot és biztosíthassák a megfelelő fejlődést. A csomagolás praktikus és könnyen kezelhető, így könnyedén adagolható az étkezések során.

Összességében az Ocean Nutrition Breeder Line ECF 0,5mm - 0,8mm a haltenyésztés során nélkülözhetetlen táplálék, amely magas minőségű összetevőkkel látja el a halakat, elősegíti reprodukciós képességüket és biztosítja a megfelelő fejlődést. A kifejezetten tervezett csomagolás pedig lehetővé teszi a kényelmes adagolást és a folyamatos táplálékkal való ellátást.


Összetevők:Hal, búzaliszt, búzasikér, szójafehérje-izolátum, glicerin, szárított tengeri moszat, dehidratált lucerna-étkezés, halolaj, víz, szójabab-liszt, lecitin, szárított halalvadék, krilliszt, tonhalfélék, sörfőzdeolt élesztő, kalcium-propionát (tartósítószer), kálium-szorbát (tartósítószer), ásványi anyagok (kalcium-karbonát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát, kalcium-szelenit, kalcium-jodát, kobalt-karbonát), vitaminok [a-tokoferál-acetát] komplex (K3-vitamin-aktivitás forrása), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin forrás), kalcium-pantotenát, tiamin-mononitrát (B1-vitamin forrás), niacin, riboflavin (B2-vitamin forrás), folsav, biotin, B12-vitamin-kiegészítés, A-vitamin-kiegészítés, kolekalciferol (D3-vitamin forrás)], spirulina, citromsav (tartósítószer), propil-gallát (tartósítószer), butilezett hidroxi-anizol (tartósítószer), L-aszkorbinsav e, DL-metionin, L-lizin, L-triptofán, magnézium-szulfát, fokhagyma.
Nyersfehérje (min.) - 41,7%
Nyerszsír (min.) - 5,7%
Nyers rost (max.) - 0,2%
Nedvesség (max.) - 18,1%
Hamu (max.) - 7,5%
Foszfor (min.) - 1,0%

Írjon véleményt!

Ocean Nutrition Breeder Line ECF 0,5mm - 0,8mm (Tenyésztői haltáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 015
  • SKU: 015
2 540 Ft
3 810 Ft
Nettó ár: 2 000 Ft
Címkék: Ocean Nutrition
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.