Menü
Your Cart

Haltáp - Malawi combo 6x1000 ml = 6000 ml (Nagytestű sügereknek!)

Haltáp - Malawi combo 6x1000 ml = 6000 ml (Nagytestű sügereknek!)
Új
  1. A Sera cichlid pálcikák úszó élelmiszerpálcák, mesterséges színezékek nélkül, minden sügér és nagyobb halak napi táplálására. A speciális gyártási folyamat biztosítja, hogy a kis halak könnyen megharaphassák részüket anélkül, hogy a pálcák szétesnének és szennyezék a vizet.
  2. SPIRULINA egy algában gazdag, komplex, granulált, szemcsés haleledel díszhalak számára. Tartalmazza az összes szükséges összetevőt a növény- és algaevő halfajok számára. A SPIRULINA multivitaminban gazdag, magas C-vitamin tartalmú, biztosítja a halak számára a szükséges esszenciális aminosavakat, illetve astaxanthin-t is tartalmaz, ami elősegít, hogy halaink színei élénkebbek legyenek.
  3. Az UNIVERSAL PELLETS teljes értékű táplálék közepes és nagyobb testű díszhalak számára. Gazdag aminosav tartalmámak köszönhetően intenzív növekedést biztosít és növeli a halak ellenálló képességét. Jól emészthető összetevőinek köszönhetően az akvárium szennyezettsége minimálisra csökkenthető, tovább megmarad a víz tisztasága.

  4. A lebegő BALANCE BALLS egy prémium díszhaledel magas fehérje- és színfokozó-tartalommal. Ahogy neve is mutatja, összetételének köszönhetően elősegíti a halak kiegyensúlyozott fejlődését és táplálását. A golyók méretének köszönhetően elsősorban közepes és nagyobb testű halak táplálásához ajánlott.

  5. A lebegő MAGIC RED BALLS egy paprikakivonatot is tartalmazó komplex díszhaleledel. A hozzáadott pigmentek felerősítik a halak természetes színét. A MAGIC RED BALLS a legjobb minőségű összetevőkből áll, ami hozzájárul a még jobb emészthetőséghez, illetve minimalizálja az akváriumok szennyeződését. A golyók méretének köszönhetően elsősorban közepes és nagyobb testű halak táplálásához ajánlott.

  6. A lebegő TRICOLOR BALLS egy speciális keveréke a különböző teljes értékű haleledeleknek. Számos hasznos összetevőt tartalmaz, mint például astaxanthint, spirulinát és búzacsírát. A golyók méretének köszönhetően elsősorban közepes és nagyobb testű halak táplálásához ajánlott.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Haltáp - Malawi combo 6x1000 ml = 6000 ml (Nagytestű sügereknek!)
  • Model: 1
17 780 Ft
24 351 Ft
Nettó ár: 14 000 Ft
Címkék: Csigafarm
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.