Menü
Your Cart

Csigafarm

Brand: Csigafarm Model: 032
Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló készítmény. A spriulina microalga magas fehérje és xantifil (természetes színezőanyag) tartalma miatt a legkiválóbb táplálék kiegészítő díszhalaink számára. Alkalmazás: Igény szerint annyit etessünk, amennyit halaink rövid időn belül elfogyasztanak.&nb..
8 268 Ft
Nettó ár:6 510 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
Gondosan válogatott speciális lemezes táp vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel a változatos és kiegyensúlyzott táplálkozásért. Piros lemezek természetes színfokozókkal a még pompásabb színekért Barna lemezek különleges vitaminkombinációval a jobb ellenállóképességért Zöld lemez..
1 905 Ft 2 540 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
Brand: Csigafarm Model: 116
A Spirulina algás lemezes haltáp egy kiváló minőségű, magas tápértékű élelem, amely kifejezetten akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Ez a termék különösen népszerű a halak között, mivel nagy mennyiségű spirulinát tartalmaz, amely az egyik leghatékonyabb természetes tápanyag forrás a halak szá..
3 556 Ft
Nettó ár:2 800 Ft
Brand: Csigafarm Model: 168
A tenyésztői díszhaltáp (0.5 mm) 1000ml utántöltő csomag egy kiváló minőségű és hatékony táplálékforrás a díszhalak számára. Az utántöltő csomag kényelmesen használható, és biztosítja a halak egészséges étrendjét és növekedését. Ez a speciális táp a halak specifikus táplálkozási igényeire van sz..
4 572 Ft
Nettó ár:3 600 Ft
Brand: Csigafarm Model: 169
A Tenyésztői díszhaltáp (0.7 MM) 1000ml utántöltő csomag egy kimagasló minőségű, tápláló és kiegyensúlyozott étrendet nyújt a díszhalaknak. Ez a termék különleges táplálkozási igényeket figyelembe véve lett kialakítva, kifejezetten azoknak, akik díszhalakat tenyésztenek és nevelnek otthoni akváriumo..
4 572 Ft
Nettó ár:3 600 Ft
Brand: Csigafarm Model: 170
A Tenyésztői díszhaltáp (1.0 mm) 1000ml utántöltő csomagja kifejezetten kifejlesztett táp, amely a díszhalak megfelelő növekedésének és egészségének biztosítására szolgál. Ezt a terméket vékonyított pépből készítik, amely könnyen emészthető és felszívódó tápanyagokkal látja el a halakat.A Tenyésztői..
4 572 Ft
Nettó ár:3 600 Ft
Brand: Csigafarm Model: 170
A Tenyésztői sügértáp (1.5 mm) egy kiváló minőségű hal táplálék, amely speciálisan kifejlesztve lett annak érdekében, hogy elősegítse a sügér-tenyésztők növekedését és egészségét. Ez a táp kiválóan megfelel minden sügérfajta szükségleteinek, és a 1000 ml-es utántöltő csomag formájában kérhető me..
4 572 Ft
Nettó ár:3 600 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.