Menü
Your Cart

Szállítási és fizetési információk

Örömmel üdvözöljük az Csigafarm Bt. leendő Vásárlói között.
Kérjük, mielőtt rendelését megtenné, szíveskedjék alaposan elolvasni a Szállítási és fizetési információkat.

Név: Csigafarm Bt. 
Székhely: 2721Pilis, Lehel utca 24
Levelezési cím: 2721 Pilis, Lehel utca 24 
Képviselő neve: Zábrácki László 
Cégjegyzékszám: 13-06-065543 
Bejegyző Bíróság neve: Pest -megyei cégbíróság 
Adószám: 23565452-2-13
Számlavezető pénzintézet: Otp Bank
Számlaszám: 11742238-29907470 
E-mail cím: csigafarm@csigafarm.hu
Telefonszám: +3620/9 909-919

   
RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS:

A megvásárolható termékek mellett feltüntetett árak ÁFÁ-s árak, amelyet a szállítás/átvétel módjától függően szállítási díj is terhelhet.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az oldal szerkesztője a felelős.

Üzletünk elsősorban akvarisztikával kapcsolatos termékeket kínál, így pl. a terrarisztikai, kerti tavi termékekre fokozottan érvényes a pár napos szállítási idő.

A kényelmetlenségek elkerülése érdekében érdemes a termék iránt telefonon érdeklődni a 06 20/9 909 919 - es telefonszámon.


Amennyiben a megrendelés teljesítése az érvénytelenül, hiányosan kitöltött rendelési űrlap okán hiúsul meg, a Csigafarm Bt. ezért semmilyen formában nem vállal felelősséget.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve teljesíteni, ha a vásárló a megfelelő oldalakon található mezőket maradéktalanul és a valóságnak megfelelően kitölti.
Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Csigafarm Bt. felelősséget nem vállal.


Szállítási díj:

  1990 Ft  Bankkártyás fizetés: Webáruházunk az Otp bank által biztosított biztonságos (SimplePay) bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Csigafarm Bt. csak a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az Otp Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. 

  Utánvéttel:
  Az áru értékét a futárnak kell fizetni.


  Amennyiben egyéb szállítási megoldásra javaslata van, igyekszünk nyitottak lenni arra is.


  Elfogadott kártyatipusok:

  Igyekszünk minél rugalmasabbak lenni, hogy minél jobb áron, és minél gyorsabban hozzájusson a megrendelt áruhoz, ezzel is az Ön kényelmét szolgálva.

  Tisztelt leendő Vásárlónk!

  Reméljük, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van.
  Amennyiben mégsem, kérjük, hogy jelezze igényét az alábbi e-mail címen:
  csigafarm@csigafarm.hu

  Kellemes vásárlást kívánunk!

  Csigafarm Bt.


                                                                                                   


  A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.