Menü
Your Cart

Tetra Cichlid Sticks (Sügértáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)

Tetra Cichlid Sticks (Sügértáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)
Új

Itt azonnal ellenőrizheted, hogy a legjobb áron kapod:

https://www.argep.hu/product_451404.html

A Tetra Cichlid Sticks egy kiváló minőségű, magas tápértékű sügértáp, amelyet a Tetra, mint vezető akváriumi állateledelt-gyártó cég fejlesztett ki. Ez a táp speciálisan kifejlesztett formulája és összetétele által kielégíti a sügerek tápanyagigényeit, és segít megőrizni azok egészségét és színpompás színüket.

A sügerek nagyon népszerű halak az akváriumokban, és számos különböző fajtájuk van. A Tetra Cichlid Sticks-et kifejezetten ezeknek a halaknak az igényeire tervezték. Tartalmazza az összes olyan fontos tápanyagot, amelyre a sügereknek szükségük van, például fehérjéket, zsírokat, vitaminokat és ásványi anyagokat.

A Tetra Cichlid Sticks ízletes és emészthető táp, amely elősegíti a sügerek aktív növekedését és egészséges fejlődését. A magas fehérjetartalmának köszönhetően támogatja az izomfejlődést, ami különösen fontos a sügereknél, akik nagyobb termetű halak lehetnek. A nektárban gazdag Sticks megnöveli a halak ellenálló képességét a betegségekkel és a stresszel szemben, ami növeli túlélési esélyüket.

Ezenkívül a Tetra Cichlid Sticks támogatja a sügerek látásának és bélrendszerének egészségét. A sticks-en található omega-3 zsírsavak fontosak a látás egészségének fenntartásához, míg a hasznos baktériumok szerepet játszanak a megfelelő emésztésben és általános egészség megőrzésében. Az egyensúlyban levő ásványi anyagok, például a kalcium és a foszfor segítik a csontok és az úszók egészségét, minimalizálva ezzel a hosszú távú problémákat.

Az újrafeltölthető csomag formátuma lehetővé teszi, hogy a sügértáp mindig könnyen elérhető legyen az akváriumban, csökkentve ezzel a rendszeres tápdózisokra való várakozást és az utánpótlás problémáját. Feltöltheti a tápot együtt a Tetra Cichlid Flakes termékkel is, amivel változatosságot és extra ízt kínálhat halainak.

Összességében a Tetra Cichlid Sticks a legjobb választás a sügerek számára, hogy optimális táplálást és gondozást kapjanak. Az ízletes és könnyen emészthető táp biztosítja a halak egészségét és színvilágának fenntartását. A Tetra Cichlid Sticks azon túl, hogy kiváló minőségű étel, a Tetra több évtizedes tapasztalatán és innovációján alapul. Kiváló táppal látja el halait, ezáltal sügerei életben maradnak és kivívják a figyelmét, és örömteli látványt nyújtanak akváriumának.

Írjon véleményt!

Tetra Cichlid Sticks (Sügértáp 1000 ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 1
4 953 Ft
Nettó ár: 3 900 Ft
Címkék: Tetra
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.