Menü
Your Cart

Sera vipan "Nature" (1000ml-es utántöltő csomagban)

Sera vipan "Nature" (1000ml-es utántöltő csomagban)
Új

Itt azonnal ellenőrizheted, hogy a legjobb áron kapod:

https://www.argep.hu/product_448835.html

A Sera vipan egy univerzális díszhaltáp, amely gondosan gyártott pelyhekből áll minden hal számára, különösen azok számára, akik a vízfelszínen táplálkoznak. A gondosan kiválasztott, prebiotikus hatású alapanyagok javítják az egészséget és az életerőt. Mivel az ízléses és alakmegtartó pelyhek hosszú ideig úsznak, teljes egészében fogyasztják őket, és nem szennyezik a vizet. A kiegyensúlyozott, egészséges összetétel biztosítja a természethez közeli táplálkozást, támogatja az egészséges fejlődést, a csodálatos megjelenést és a természetes viselkedést.
A halak fajtájától függően az étel gyakran különbözik lebegő vagy süllyedő viselkedése, valamint a vízben való áztatási sebesség szempontjából. Az étel ennek megfelelően a megfelelő vízrétegbe kerül, ahol megeszik, mint a természetben. Ideális állagát ugyanakkor vonzóvá teszi a halak számára is. Ahelyett, hogy szennyezi a vizet, az étel megőrzi formáját, és hosszú ideig vonzó marad a halak számára, még véletlen túladagolás esetén is. Természetesen minden halfajnak megvan a maga kedvelt élelmezési mérete és alakja.

Írjon véleményt!

Sera vipan "Nature" (1000ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 030
  • SKU: 030
5 001 Ft
Nettó ár: 3 938 Ft
Címkék: Sera
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.