Menü
Your Cart

Sera Vipagran "Nature" (1000 ml-es utántöltő csomagban)

Sera Vipagran "Nature" (1000 ml-es utántöltő csomagban)
Új

Itt azonnal ellenőrizheted, hogy a legjobb áron kapod:

https://www.argep.hu/product_448898.html


A Sera Vipagran "Nature" egy magas minőségű, prémium halétek, amely kifejezetten akváriumi halaknak készült. Ez a termék egy 1000 ml-es utántöltő csomagban érhető el, amely ideális minden akváriumlakó számára, hogy egészséges és aktív maradhasson.

A Sera Vipagran "Nature" egy teljes értékű táplálék, amely különösen nagy figyelmet fordít a hal egészségének és vitalitásának megőrzésére. A termék alapjául szolgáló speciális keverék magas minőségű összetevőkből áll, az optimális tápanyagellátás érdekében. Kiváló minőségű fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok biztosítják a hal egészségét és szépségét.

A Sera Vipagran "Nature" termék gazdag fehérje tartalma elősegíti a halak megfelelő izomzatának és fejlődésének fenntartását. Ez különösen fontos az aktív és gyorsan úszó halak számára. A magas minőségű fehérje tartalom biztosítja a hal egészségének és vitalitásának megőrzését.

A Sera Vipagran "Nature" termékben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok elősegítik az egészséges emésztést és anyagcsere folyamatokat a hal testében. Ezek az összetevők hozzájárulnak az optimális tápanyagok felszívódásához és felhasználásához a hal egész testén. Emellett támogatják az immunrendszer működését, javítva a hal ellenálló képességét a betegségekkel és a fertőzésekkel szemben.

A Sera Vipagran "Nature" termék az állattartók számára is előnyös, mivel a halak számára könnyen emészthető, és nem szennyezi az akvárium vizét. Ez lehetővé teszi a tiszta víz fenntartását és minimalizálja az algásodást az akváriumban.

Használata rendkívül egyszerű. Egyszerűen adagolja a szükséges mennyiséget a halaknak, a csomagoláson található utasítások szerint. A Sera Vipagran "Nature" rendszeres adagolása biztosítja a halak optimális táplálkozását és egészségét.

Summa summarum, a Sera Vipagran "Nature" kiváló választás minden akváriumtulajdonos számára, aki szeretné megőrizni halainak egészségét és vitalitását. A termék magas minőségű összetevőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hal egészséges fejlődését és általános jó közérzetét. A könnyen emészthető formula és az akvárium vizét nem szennyező jellemzői miatt ez a termék a tökéletes választás az akváriumi halak táplálásához.

Írjon véleményt!

Sera Vipagran "Nature" (1000 ml-es utántöltő csomagban)
  • Model: 028
  • SKU: 028
5 080 Ft
6 365 Ft
Nettó ár: 4 000 Ft
Címkék: Sera
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.